4. juli 2022

Dødelig Pandemi eller Taltrylleri?

Døde per uge 2007-2020

Har vi en reel overdødelighed i Danmark som følge af Covid katastrofen eller snyder Staten med statistikkerne?

“Ud fra den løbende ugentlige overvågning af dødelighed i Europa igennem EuroMOMO-programmet vurderer Statens Serum Institut (SSI), at vi nu for første gang under covid-19-epidemien har en betydelig overdødelighed i Danmark. Det vil sige flere dødsfald end forventet. Overdødeligheden ses hovedsagelig blandt ældre personer på 75 år og ældre.”

– Lasse Skafte Vestergaard, Afdelingslæge, Infektionsepidemiologi og Forebyggelse / Vaccineforebyggelige sygdomme, SSI.

Vi hører om hvor farlig Covid-19 er hver eneste dag fra morgen til aften i medierne. Vi bliver fortalt af politikere og ‘eksperter’ at medmindre vi opgiver vore rettigheder og lade os testes, registreres og vaccineres, vil der dø så mange at vores sundhedssystem ville bryde sammen.

Vi ser grafer i nyhederne om stigende ‘smitte’, eksplosive ‘kontakttal’ og frygtsomme fremtidsscenarier som holder hele befolkningen lukket ind og lukket ned.

Men nu læser vi her på SSI’s hjemmeside at der ikke har været en betydelig overdødelighed i Danmark før nu, i februar 2021. Så hvor har den været hele 2020 mens epidemien ‘rasede over Danmark’?

Som vi tydeligt kan se på ovenstående graf, har vi slet ikke haft en betydelig overdødelighed i hele 2020 og vi oplever nu, ifølge SSI, for første gang en stigning i overdødelighed, efter vi er påbegyndt Covid vaccinationerne.

I nedenstående søjlediagram fra Danmarks Statistik ser vi samme billede af ganske almindelig dødelighed i Danmark i 2020.

Så hvor kommer alle de mange påståede dødsfald af Covid fra?

Måske vi skulle kigge på nogle andre statistikker før det kan give mening. For når vi kigger på Danmarks data fra WHO ser vi en bemærkelsesværdig fald i antal influenza tilfælde fra uge 12, og ved uge 15 var alle influenza tilfælde forsvundet, og er ikke vendt tilbage, her i uge 8, 2021, som er historisk set højden af influenza sæsonen.

Denne udvikling er aldrig sket før, og det sker ikke blot i Danmark, men over hele verdenen, og samtidigt. Ifølge medierne skyldes det fraværende influenza vores 2 meters afstand, brug af mundbind og alle de andre lockdown restriktioner som er blevet vedtaget af regeringen.

Men kan det være at folk har influenza som de plejer, og dør af det som de plejer, men at de bliver registreret som Covid i stedet for influenza?

Kan det være vi bliver fuppet?

Hvis vi tager de tal der forsvinder fra influenza statistikkerne og lægger til Covid tallene, kan vi måske begynde at danne et billede af hvor denne fiktiv betydelig overdødelighed i 2020 kommer fra.

Men influenza fuppet er ikke den eneste måde myndighederne har ‘hjulpet tallene til at stige’.

Døde personen ‘af’ eller ‘med’ Covid?

Det bør være nemt at svare på, men viser sig at være et utydelig skov af forvirrende data man vandrer ind i. Det er endnu uklart om hvor mange af dem der dør ‘med’ Covid faktisk dør ‘af’ Covid. Der er rapporteret hovedsageligt gamle mennesker der allerede lider af flere andre kroniske tilstande og ville havde ladt livet med en influenza eller slem forkølelse som katalysator.

Vi skal tale om registrering af dødsårsag, og hvad ‘antal smittede’ reelt betyder.

Vi skal tale om PCR tests som måske ikke er så nøjagtig som de fleste har ladet sig fortælle, især med den måde de bliver indstillet og anvendt, og faktisk slet ikke kan bruges til at måle om man har en bestemt virus, men er beviseligt fejlagtige.

Vi skal tale om Statens taltrylleri og belyse de sande statisktikker.

Links: Overdødelighed i Danmark de seneste syv uger relateret til COVID-19 (ssi.dk)

Graphs and maps — EUROMOMO

Dødsfald – Danmarks Statistik (dst.dk)

COVID-19 – hurtige indikatorer – Danmarks Statistik (dst.dk)

WHO | FluNet

1 thought on “Dødelig Pandemi eller Taltrylleri?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.