26. september 2022

Er en tsunami af vaccinedød er over os?

Af Holger D. – d.12 februar 2022


-Finansanalytikere råber vagt i gevær efter det er kommet frem at livsforsikringsselskaberne i USA oplever en cirka 35% stigning i krav på udbetalinger, efter udrulningen af ’vaccinerne’.

-Amerikansk Department of Defense data viser en stigning på 988% på alle typer sygdomme, og en 37% stigning i indlæggelser i 2021 i forhold til 2020

-De store bedemandsforretninger oplevede en stigning i ’omsætning’ for 2021 på 17%.

The S*** is hitting the fan”

– Dr. Naomi Wolf

Livsforsikringsselskaber i panik

Den seneste uge er det kommet frem at de største livsforsikringsselskaber i USA oplever en stigning i krav på udbetalinger som aldrig før er set.

Denne stigning starter mest markant i sidste halvår 2021, efter vaccinemandater blev til daglig tale i alle lande og befolkninger verden over blev tvunget til at tage imod den eksperimentelle mRNA indsprøjtning.

Den første til at tale offentligt om de dybt bekymrende tal var tidligere Blackrock executive og fund manager Edward Dowd.

På hans Twitter og Gettr konti deler han friske data fra de største livsforsikringsselskaber i USA.

Det er næsten ubegribeligt hvor mange døde mennesker disse procenter repræsenterer.

De amerikanske data fortæller den barske sandhed om stærkt forhøjede tal for 2021 i forhold til præ-pandemi, og især i sidste halvår 2021 en nærmest eksponentiel stigning.

Dette kan ikke tilskrives Covid, eller en ny farlig variant.

Det eneste der har forandret sig er udrulningen af covid vaccinerne og efterfølgende mandater, som begyndte i foråret 2021.

“Hvis disse vacciner virkede, burde dødsraterne fra 2019 være faldet, og det gjorde de ikke, de er steget, så dette er en katastrofe i støbeskeen”

– Edward Dowd

Edward skrev d.11 februar at andre sværvægtere fra finanssektoren er begyndt at henvende sig til ham og reagere ved at ’shorte’ investeringer i livsforsikring. Som er investeringssprog for at satse på at disse aktier vil falde i værdi med tiden.

Ordet spreder sig hurtigt, får jeg at vide af de førende hedgefondsanalytikere … ligesom ethvert samfund er nogle fantastiske, de fleste er gennemsnitlige og nogle er politikere i deres firmaer og satser for sent. De gode er ’korte’ og tager telefonerne op og pitcher den ’korte tese’.”

– Edward Dowd

Her på NewsReel har vi taget kontakt til en række af de danske livsforsikringsselskaber i håb om at kunne få bekræftet eller afkræftet om den samme tendens viser sig her i Danmark.

Selskaberne fortæller os at deres data for Q1 til Q4 2021 ikke er tilgængelige før d.15 marts hvor deres opgørelser skal offentliggøres hos Finanstilsynet.

F&P svarede således,

”Livsforsikringsselskaberne og de tværgående pensionskassers samlede udbetalinger vedr. “summer ved død” er følgende:

2019: 5,190 mia. kr.

2020: 5,395 mia. kr.

2021: Haves først medio april

Se vedhæftede statistiske materiale fra Finanstilsynet for beregningen for 2020. Tallene findes i tabel 1.3 (Livsforsikringsselskaberne) og 2.3 (tværgående pensionskasser).”

Så i mangel af en whistleblower fra et dansk selskab skal vi væbne os med tålmodighed og vente lidt endnu.

Lige så snart vi har disse data vil vi udgive en opdatering på denne artikel.

Militæret i USA falder som fluer.

En katastrofe af uset proportioner er ved at udspille sig i det amerikanske militær.

3 whistleblowers fra Department of Defence, Dr. Samuel Sigoloff, Dr. Peter Chambers og Dr. Theresa Long har præsenteret store mængder deklassificeret data fra DMED (Defense Medical Epidemiological Database) som viser en næsten 1000% stigning i rapporterede sygdomme blandt militær personale i 2021 kontra 2020.

Wisconsin Senator Ron Johnson holdt en fem timer lange høring om “COVID-19: Second Opinion” d.25 januar i år.

Her præsenterede advokat Thomas Renz, som har repræsenteret klienter, der sagsøger vaccinemandaterne, DoD medicinske faktureringsdata fra DMED, der tegner et chokerende foruroligende billede af servicemedlemmers helbred i 2021.

Databasen har alle ICD-koder (International Classification of Diseases) for både militære hospitalsbesøg og ambulante besøg.

Udover en 300% stigningen i abortdiagnoser (ICD-kode O03 for spontane aborter), var der også en stigning på næsten 300 % i kræftdiagnoser (fra et femårigt gennemsnit på 38.700 om året til 114.645 i de første 11 måneder af 2021). Der var også en stigning på 1.000 % i diagnosekoder for neurologiske problemer, som steg fra et basislinjegennemsnit på 82.000 til 863.000!

Her er nogle andre nøgletal fra databasen:

myokardieinfarkt –269 % stigning

Bells palsy – stigning på 291 %

medfødte misdannelser (for børn af militært personel) – 156 % stigning

kvindelig infertilitet – 471% stigning

lungeemboli – 467 % stigning

Dr. Robert Malone har skrevet en del om disse data på hans Substack og har skrevet et brev til USA’s forsvarsminister Lloyd Austin for at gøre opmærksom på problemet.

Gyldne tider for bedemandsforretninger

Edward Dowd har også kigget lidt på hvordan det går med de store bedemandsforretninger.

Han har bemærket en stigning i salg af kiste samt omsætning hos bedemænd på cirka 17% på 1 år.

Vi har kigget på de danske data vedr. dødsfald og kan konstatere at vi kan se en lignende tendens. Antal døde per dag stiger, trods ’supervåbnet’. Vores analyse ligger meget tæt på de 17% fra USA. I Danmark ligger vi på cirka 15% stigning i dødsfald ift 2020 hvor ’pandemien rasede’ og vi ikke havde lanceret mRNA vidunderet endnu.

https://www.statistikbanken.dk/statbank5a/SelectVarVal/Define.asp?MainTable=DODC1&PLanguage=0&PXSId=0&wsid=cftree
https://www.ssi.dk/aktuelt/nyheder/2021/overdoedelighed-i-danmark

Hvad nu?

Her på redaktionen vil vi fortsætte med at følge udviklingen, og arbejde på en yderligere afklaring. Konsekvenserne af disse tal er enorme, ikke blot alle de døde, men i høj grad dem der lider af alle mulige sygdomme som kan tilskrives ’vaccinen’. Disse mennesker skal have både hjælp og erstatning. Det betyder også at al vaccination skal ophør omgående.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.